top of page

OVER ONS

Visie
Audicien de Bollenstreek vindt dat iedereen recht heeft op de beste hoorzorg. Audicien de Bollenstreek is in 2017 opgericht door Linda van der Werf. Linda heeft geruime ervaring opgedaan bij grote landelijke hoorwinkels en vond dat klanten beter konden worden bediend. Audicien de Bollenstreek staat voor toegankelijke en innovatieve hoorzorg.

 

Technologische ontwikkelingen gaan snel. Ook in de hoorbranche. Sommige landelijkse hoorwinkels kopen verouderde hoortoestellen op en bieden deze toestellen zonder eigen bijdrage aan. Audicien de Bollenstreek doet dit niet. Bij ons krijgt u altijd de nieuwste technologie.

 

Het Collectief van Zelfstandige Audiciens
Audicien de Bollenstreek is aangesloten bij CvZA, het Collectief van Zelfstandige Audiciens. Aangesloten audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn professionals die zich hard maken voor echte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Uw gehoor komt voor hen altijd op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak. Echte hoorzorg van een echte audicien.

Stichting Audicienregister
De audiciens van Audicien de Bollenstreek staan geregistreerd bij Stichting Audiciensregister (StAr). De Stichting Audicienregister houdt zich bezig met de verdere professionalisering van het audicienbedrijf én met de bewaking daarvan. Het gaat om opleiding, bij- en nascholing en kwaliteitsnormering en –beoordeling.

IMG_0829.JPG
0 kopie.png
bottom of page